la20boheme20poster.jpg

Live Opera La BohèmeDeze voorstelling is onderdeel van het live Opera- & Balletseizoen 2017-2018 vanuit The Royal Opera House in Londen. Meer info...

 

LA BOHÈME - OPERA IN VIER BEDRIJVEN - NIEUWE PRODUCTIE

 

PUCCINI’S GEPASSIONEERDE OPERA, NU IN EEN GLOEDNIEUWE PRODUCTIE VAN RICHARD JONES, WORDT GEDIRIGEERD DOOR ANTONIO PAPPANO EN UITGEVOERD DOOR EEN SUPERIEURE JONGE CAST MET ONDER ANDERE NICOLE CAR, MICHAEL FABIANO EN MARIUSZ KWIECIEŃ.

Synopsis
Als de straatarme dichter Rodolfo, de naaister Mimì ontmoet, vallen ze onmiddellijk voor elkaar. Maar hun geluk wordt wreed verstoord als Rodolfo verneemt dat Mimì een dodelijke ziekte heeft.

De befaamde regisseur Richard Jones (Boris Godoenov, Il trittico) tekende voor deze nieuwe productie van Puccini’s La bohème. De opera, een onweerstaanbaar mengsel van humor en tragiek, zoomt in op het leven van een groep jonge kunstenaars die sappelen voor hun bestaan in het artiestenkwartier van het negentiende-eeuwse Parijs. Jones geeft zijn hoogstpersoonlijke, indringende visie op deze geliefde klassieker, die wordt gevisualiseerd door een spectaculaire jaren 1850-setting van Stewart Laing.

Puccini’s romantische verbeelding van het Parijse bohémien-bestaan, gestoffeerd met gedenkwaardige muziek en een alledaagse liefdesgeschiedenis, heeft toeschouwers over de hele wereld diep geraakt en maakt van La bohème een van de meest geliefde opera’s ooit. De eerste uitvoering vond plaats in 1897 in Covent Garden en is daar sindsdien meer dan vijfhonderd keer te zien geweest.

credits

MUZIEK: GIACOMO PUCCINI
REGIE: RICHARD JONES
MUZIKALE LEIDING: ANTONIO PAPPANO

Cast
MIMÌ: NICOLE CAR
RODOLFO: MICHAEL FABIANO
MARCELLO: MARIUSZ KWIECIEŃ
MUSETTA: NADINE SIERRA

Informatie

GESCHATTE TIJDSDUUR: 2 UUR EN 35 MINUTEN, INCLUSIEF ÉÉN PAUZE. Gezongen in het ITALIAANS, MET NEDERLANDSE ONDERTITELING.

Kaartprijs (inclusief een hapje en een drankje): € 23,50 per persoon. Heb je een Cinevillepas, dan betaal je slechts € 16,75 per ticket.
Alle opera's en balletten vertonen wij op de begane grond in zaal 1. 

 
Klik op de tijd om te reserveren

Tijden
Foto's
Trailer
Info
Cast & Crew NICOLE CAR
MICHAEL FABIANO
MARIUSZ KWIECIEŃ
Gesproken taal Italiaans
Ondertitelde taal Nederlands
Regie RICHARD JONES
Genre Live: Opera
Lengte 02:15
Jaartal 2017
Bioscoop 3 okt 2017
Kijkwijzer

Reserveren

Live Opera/Ballet:
-
+
à € 23,50

Volg ons