shark202.jpg

Shark Night: Of Shark and Man

  • 12


Save our Sharks en het Heerenstraat Theater organiseren op 8 juni een heuse Shark Night. Dit ter gelegenheid van de Dutch Caribbean Shark Week.

Programma:
-Inleiding door Guido Leurs (MsC Marine Biology) & Linda Planthof (Werkzaam bij Nederlandse Elasmobranchen Vereniging)
-Vertoning Of Shark and Man (Nederlandse Première, film is engels gesproken en niet ondertiteld)
-Tijdens inloop, pauze & na afloop staat er een Pop-up Store van Save Our Sharks.
Kaarten kosten voor film en inleiding kosten € 7,50. Cineville is mogelijk.

Of Shark and Man – Synopsis
David Diley is 32 jaar en afkomstig uit het noorden van Engeland, hij heeft een baan die hij eigenlijk nooit heeft gewild. Zijn leven staat stil, Maar hij heeft een langgekoesterde droom... Moet hij luisteren naar iedereen die het hem afraadt zijn droom te verwezenlijken? Of moet hij juist alles op het spel zetten om zijn droom na te jagen? Een droom die er voor zorgt dat hij midden tussen 60 hongerige, levensgevaarlijke haaien verzeild raakt.

Of Shark and Man is een baanbrekende film over een fascinerende reis om zo dicht als mogelijk bij één van 's werelds gevaarlijkste haaien te komen. De film verteld het ongelofelijke en nog onbekende verhaal van de haaienriffen bij Fiji. Deze riffen zijn hét voorbeeld van op het gebied van milieubescherming.
Meer info...Dutch Caribbean Shark Week:
Dutch Caribbean Shark Week is een evenement van het Save Our Sharks project. Dit is een project van de Dutch Caribbean Nature Alliance (DCNA) en is als Bijzonder Project mogelijk gemaakt door de Nationale Postcode Loterij. De Nederlandse Elasmobranchen Vereniging (NEV) is een projectpartner binnen dit project met betrekking tot communicatie, educatie en beleidswerk. Tijdens de Dutch Caribbean Shark Week, dit jaar van 3 tot en met 11 juni, worden er door het hele Nederlandse Koninkrijk evenementen en activiteiten georganiseerd die in het teken staan van haaien. Dit is dus tegelijkertijd in Nederland, op Aruba, Bonaire, Curacao, Saba, Sint Eustatius en op Sint Maarten. Alle activiteiten zijn erop gericht op aandacht te vragen voor haaien en hun belang voor de oceaan. Save Our Sharks is online te volgen via Facebook en Instagram (@SaveOurSharksNL).
Klik op de tijd om te reserveren

Tijden
Foto's
Trailer
Info
Cast & Crew David Diley
Gesproken taal Engels
Ondertitelde taal Geen
Regie David Diley
Genre Documentaire
Lengte 01:24
Jaartal 2017
Bioscoop 8 jun 2017
Kijkwijzer
  • 12

Reserveren

Shark Night:
-
+
à € 7,50

Volg ons