DikkertjeDap_131471897172229238_big.jpg

Annie M.G. Schmidt Middag: Dikkertje Dap

  • Alle Leeftijden


Van suikerklontje tot rode laarsjes,

van de trap tot kwart over zeven.

En natuurlijk van Dikkertje tot Dap en van de trap tot aan de giraf.

 

In de Kinderboekenweek, op zondag 8 oktober, slaan we samen met de bblthk de handen ineen. We organiseren de Annie M.G. Schmidt-middag: Dikkertje Dap.
Om 13:00 verzamelen we in de bblthk daar gaan we met zijn allen aan de slag met de leukste liedjes van Annie M.G. Schmidt en dieren in alle soorten in maten. Deze workshop wordt gegeven door Muziekcentrum Harlekijntje. Wanneer de stemmen zijn opgewarmd, loopt iedereen al zingend naar het Heerenstraat Theater, zodat heel Wageningen en ver daarbuiten weet dat het tijd is voor de allerleukste kinderfilm van dit jaar: Dikkertje Dap.

 

De film start om 14:00 uur. Tijdens de pauze staat er voor ieder kind ranja en iets lekkers klaar (Geen suikerklontje ;)) Kaarten voor de film, workshop, ranja en wat lekkers kosten € 9,50 per persoon.

Filminhoud:
Dikkertje Dap is op dezelfde dag geboren als zijn beste vriend Raf, een giraf. Omdat zijn opa verzorger is in de dierentuin is Dikkertje vaak bij Raf te vinden. Ze zijn onafscheidelijk en delen alles, tot Dikkertje voor het eerst naar school gaat en erachter komt dat giraffen niet naar school mogen. Dikkertje mist Raf enorm, maar maakt ook spannende nieuwe dingen mee. Hij maakt zelfs een nieuwe vriend, Yous. Raf mist Dikkertje ook en wil graag mee naar school. Daarom bedenkt Dikkertje een plan om de giraf mee naar school te nemen en zijn twee vrienden bij elkaar te brengen. Dikkertje Dap is gebaseerd op het beroemde versje van Annie M.G. Schmidt.
Klik op de tijd om te reserveren

Tijden
Foto's
Trailer
Info
  • DikkertjeDap_131471897183615576_big.jpg
Cast & Crew Martijn Fischer
Egbert Jan Weeber
Liam de Vries
Medi Broekman
Dolores Leeuwin
Gesproken taal Nederlands
Ondertitelde taal geen ondertiteling
Regie Barbara Bredero
Genre
Lengte 02:30
Jaartal 2017
Bioscoop 8 okt 2017
Kijkwijzer
  • Alle Leeftijden

Reserveren

Annie M.G. Middag:
-
+
à € 9,50

Volg ons