Fashion Movie Night & Clothing Swap


OP DINSDAG 23 MEI ORGANISEERT THE CIRCULAR ECONOMY STUDENT HUB EEN FASHION MOVIE NIGHT IN HET HEERENSTRAAT THEATER. OP DEZE AVOND worden er VERSCHILLENDE DOCUMENTAIRES vertoond OP HET GEBIED VAN DUURZAME MODE.  De KORTE DOCUMENTAIRES belichten DE VERSCHILLENDE ASPECTEN VAN DE MODE-INDUSTRIE en WERPEN EEN BLIK OP DE GEVOLGEN VAN DE MODE-INDUSTRIE, MET ALS DOEL HET VERGROTEN VAN DE BEWUSTWORDING VAN DE HUIDIGE CONSUMPTIEMAATSCHAPPIJ. na afloop KAN JE EXPERTS, HEEL TOEPASSELIJK, HET HEMD VAN HET LIJF VRAGEN.

aansluitend VINDT ER IN ONS THEATERCAFÉ EEN zogenaamde ‘CLOTHING SWAP’ plaats.  de KLEDING DIE JE NIET MEER WILT HEBBEN, kan je OMRUILEN VOOR EEN COMPLEET NIEUWE OUTFIT!

op dindag 16 en woensdag 17 mei kan je al vast je oude gaderobe inleveren in het heerenstraat theater. De clothing-collectors zijn van 19:00 uur tot 21:00 uur aanwezig in ons theatercafé. Je krijgt vouchers mee voor de ingeleverde kledingstukken en hier mee kan tijdens de fashion night op 23 mei een nieuwe gaderobe uitkiezen. 

Volg ons