Prince Sign “☮” The Times: 30th Anniversary


Sign “☮” the Times is het negende album van de Amerikaanse popartiest Prince en werd uitgebracht in 1987. Tegelijk met het album kwam de gelijknamige concertfilm uit, geschreven en geregisseerd door Prince zelf. De film bevat beelden van de optredens in Nederland en België. Omdat Prince het geluid niet goed genoeg vond, zijn veel stukken opnieuw opgenomen in zijn eigen Paisley park Studios. De concertfilm bevat o.a. de volgende klassiekers "I Could Never Take the Place of Your Man," "Hot Thing," "If I Was Your Girlfriend" and "U Got the Look" – as well as the hit "Little Red Corvette" and a cover of Charlie Parker's "Now's the Time".

 

Het album wordt door veel critici, muziekbladen en fans beschouwd als Prince' beste album. Nu 30 jaar later wordt zijn concertfilm opnieuw uitgebracht en is in z'n geheel gedigitaliseerd. Het zal niet meevallen stil te blijven zitten bij deze 84 minuten durende explosie van energie! geniet van het charisma van Prince als entertainer!

 

We vertonen de concertfilm eenmalig op woensdag 22 november om 20:30 uur. Een absolute Must See en niet alleen voor Prince-fans, maar voor alle muziekliefhebbers!

 

Klik hier voor meer info en reserveren.

 

Volg ons