Speciaal voor de studenten

Wageningen is natuurlijk een mooie studentenstad. Jullie studenten zijn daarom ook meer dan welkom in de leukste bioscoop van Wageningen. Ons maakt het niet uit of je een student in Wageningen bent en op de WUR studeert of heel ergens anders. Kom lekker langs en bekijk, beleef en bewonder het bij ons.

Wat voor films vertonen we?
Kijk je liever Arthouse films? Of Hollywood films? Dan hebben we goed nieuws voor je: onze bioscoop uit Wageningen vertoont het allebei! Naast dat wij betere en veelzijdige films vertonen, beschikken we ook nog over prachtig geluid en messcherp beeld. Zo geniet je van de mooiste films terwijl je ook nog eens lekker achteroverleunt in onze comfortabele sofa’s met een lekker drankje in je hand.

Drinkgelegenheid
Ook als je even wat minder zin hebt om naar de film te gaan, zorgen wij ook voor een ander leuk uitje in Wageningen, namelijk ons sfeervolle Heerenstraattheater café. Want wat kan je nou echt niet missen als je in Wageningen een drankje doet? Precies, een Wagenings biertje van de tap.

Cinneville
Daarnaast kan je bij ons ook een Cineville pas aanschaffen. Voor maar 17,50 per maand (als je onder de 30 bent) kan je met een Cineville pas altijd en overal naar de beste films. Laat je door Cineville meevoeren langs de leukste komedies, bloedstollende thrillers en spraakmakende documentaires.

Studentenkorting
Ben jij even klaar met het studeren aan de WUR en heb jij zin om naar de film te gaan met en heerlijk drankje, achterovergeleund in onze heerlijke sofa’s, maar je portemonnee wat minder? Geen probleem! Bij Heerenstraat theater hebben we korting op films op zondag, maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Op deze studentendagen bespaar je per ticket 2 euro én ben je bij de leukste bioscoop van Wageningen en Ede/omstreken.

Check snel ons programma hier en pak die studentenkorting!

Klik voor programma