01 feb 2019

Bedankt voor het meedenken!


Bedankt voor het massaal meedenken!

De afgelopen weken hebben wij jullie via Facebook en in ons Theatercafé gevraagd mee te denken over nieuwe mogelijkheden in het pand de Aula. Onze mailbox stroomde vol, de reacties op Facebook waren overweldigend en de enquêtebox in ons Theatercafé puilde uit. Hiervoor willen wij jullie hartelijk danken. Al jullie ideeën gaan we verwerken in een mooi plan en dit overhandigen we aan de universiteit. Zij maken uiteindelijk de beslissing over de Aula. We zijn heel benieuwd, jullie hopelijk ook! 

Wat eraan vooraf ging.. 

We willen verhuizen naar de Aula! Met deze prachtkrans zullen we een historische plek laten bruisen. Met inhoudelijke programma's, nog meer films en verdiepende specials. In een andere ruimte, maar met onze eigen sfeer. 

Een bijzondere locatie waar wij onze ambities om ons aanbod te verbreden en te verdiepen waar kunnen maken. Er is ruimte voor een grotere zaal met naast een groot filmdoek ruimte voor sprekers, muziek en debat. En voor meer bezoekers, de grootste zaal in het Heerenstraat Theater telt nu 108 stoelen en dat wordt minstens verdubbeld. Daarnaast zal er ook meer ruimte zijn voor horeca en voor vier tot vijf kleinere filmzalen. 

Wij creeëren graag een ontmoetingsplek waar Wageningen samen kan blijven komen!

Lees hier het artikel van de Gelderlander