Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

20 jul 2020

Bestel je Cinevilleticket(s) online en sla de rij over.


Vanaf afgelopen weekend kunnen Cinevillepashouders via onze site direct een Cinevilleticket bestellen. Je hoeft alleen maar je unieke pasnummer in te vullen en je krijgt direct je e-ticket in de mail. De QR-code dient uiterlijk 5 minuten voor de voorstellingen gescand te worden door een van onze medewerkers. 

Hoe gaat het precies in z'n werk?
Kies op onze site voor het tarief Cineville Online en vul per gewenst Cinevilleticket het unieke pasnummer in. Je pasnummer staat onder de barcode op je Cinevillepas. Je krijgt na bestelling een e-ticket dat je tot uiterlijk 5 minuten voor aanvang dient te laten scannen bij één van onze medewerkers. Je kan het ticket al vanaf 90 minuten voor aanvang van de voorstelling laten scannen. Je krijgt alleen toegang tot de zaal als je in het bezit bent van je persoonlijke Cinevillepas en een gescand Cinevilleticket.

Wanneer je met je Cinevillepas een ticket bestelt, gaan wij ervan uit dat je komt. Zorg er dus voor dat je op tijd je ticket laat scannen. Om misbruik te voorkomen worden niet gescande tickets altijd bij Cineville gemeld. Kunt je toch niet komen? Laat dat dan telefonisch even weten.