Je kunt bij ons de volgende bonnen kopen en/of inleveren:

Heerenstraat Theater Cadeaubon
Een leuk cadeautje: een cadeaubon van ons filmtheater! Voor € 10,= krijg je een mooie Heerenstraat Theater cadeaubon ter waarde van een toegangskaart voor een film en drankje naar keuze. Ben je voor je bedrijf of organisatie op zoek naar een leuk cadeau? We maken de bonnen ook graag met een logo naar keuze. 

10 Rittenkaart
Bezoek je het Heerenstraat Theater met grote regelmaat? Dan kan je het beste een 10 Rittenkaart aanschaffen. De kaart kost € 80,= en hiermee kan je tien keer naar een reguliere voorstelling. Je kunt de kaart het hele jaar door gebruiken, ook in het weekend en op feestdagen. Lees hier de voorwaarden. 

MaDiWoDO-bon
Een MaDiWoDo-bioscoopkaartje kan alleen worden ingeleverd op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag (m.u.v. feestdagen en vakanties).

Nationale bioscoopbon
Wij verkopen ook Nationale Bioscoopbonnen. Deze kun je aan onze kassa kopen, tijdens onze openingstijden. De digitale bioscoopbon kun je opwaarderen met een bedrag vanaf € 7,50 tot maximaal € 150,=. De Nationale Bioscoopbon is 365 dagen per jaar te verzilveren voor iedere gewenste film. Om van de Nationale Bioscoopbon een nog origineler cadeau te maken, is deze bon leuk te verpakken in een filmblik. Het filmblik kost slechts € 2,=.

Film & Foodbon
Wil je iemand een complete avondje uit cadeau geven? Een mooie film met drankje in de pauze en een tweegangendiner in restaurant robuust voor maar € 32,50 per persoon. Het arrangement is alleen te koop bij het restaurant. zij maken vervolgens de filmreservering. Klik hier voor meer informatie.

 

Volg ons