Gratis parkeren
Parkeren bij het Heerenstraat Theater lastig? Helemaal niet! Tijdens vrijwel al onze avondvoorstellingen, en de voorstellingen op zondag, mag je namelijk GRATIS parkeren op de parkeerplaatsen Gevangentoren en Plantsoen. Op werk- en zaterdagen overdag, en op vrijdagavond tot 21.00 uur, kost parkeren daar EUR 1,60 per uur.

Alle films worden met een voorprogramma en een pauze vertoond. Tel dus altijd 30 minuten op bij de lengte van de film.

Gehandicaptenparkeerplaatsen
 
Tegenover het Heerenstraat Theater is een gehandicaptenparkeerplaats.
Met de Europese gehandicaptenparkeerkaart mag je gratis en onbeperkt parkeren op deze en andere gehandicaptenparkeerplaatsen en op de betaald-parkeren-plaatsen op straat. In straten met een parkeerverbod mag je max. 3 uur parkeren. Gebruik een parkeerschijf om de tijd aan te geven. 

 

routebeschrijving Heerenstraat Theater:

Het Heerenstraat Theater vind je in hartje Wageningen. In het hele centrum van Wageningen is het mogelijk om gratis te parkeren na de sluitingstijden van de winkels. Vanaf P2 Gevangentoren of P4 Beuningplein is het Heerenstraat Theater op slechts 200 meter afstand.

Routebeschrijving vanuit Rhenen/Betuwe/A15:
Op de N225 vanuit Rhenen rijdt je langs Ouwehands Dierenpark en volgt u de borden ‘Wageningen’. In Wageningen volgt u de borden ‘P-route’. Rijd door tot P-4 Beuningplein of P2 Gevangenentoren.

 

Routebeschrijving vanuit Ede/Utrecht/A12:
Verlaat Ede via de Dr. Willem Dreeslaan, voorbij de Campus van Wageningen UR rijdt u Wageningen binnen. Volg de borden ‘Centrum’ en vervolgens P-route. Rijd door tot P-4 Beuningplein of P2 Gevangenentoren.

 

Routebeschrijving vanuit Renkum/Oosterbeek/A50
Neem op de snelweg de afslag Renkum/Wageningen/Oosterbeek. Volg de borden ‘Wageningen’.
In de bebouwde kom van Wageningen volg je de borden ‘P-route’. Rijd door tot P2 Gevangenentoren of P-4 Beuningplein. Hier kan je na winkeltijden gratis parkeren. 

Volg ons