Update 25 februari

Er mag weer meer :)

Op dinsdagavond 15-2 kondigde het kabinet versoepelingen aan in het coronabeleid. Dat betekent dat we weer veel meer mogen! En dat is fijn.

Wat betekent het concreet:
-We hebben onze oude sluitingstijden weer. Onze laatste films beginnen dus weer ouderwets tussen 21:00 en 22:00 uur.
-De 1,5 meter verplichting is vervallen, dit voeren we door in onze zalen en theatercafé. 
-We controleren niet meer op het coronatoegangsbewijs. 

1,5 meter:
We kunnen ons voorstellen dat het nog even wennen is om de 1,5 meter los te laten, maar uit ervaring weten we ook dat dit weer heel snel went. De afgelopen coronajaren hebben we ons altijd gehouden aan de geldende coronamaatregelen. En bij een versoepeling doen we dat ook, we laten de 1,5 meter dus los.
In al onze zalen staan hebben we een rijafstand van 1,5 meter of meer, je hebt bij ons altijd veel beenruimte. De ventilatie is up to date en staat 24/7 aan. We verkopen als het mag weer stoelen naast elkaar. Mocht je toch nog meer ruimte willen dan raden we je aan op de dalmomenten naar de film te komen. Op een doordeweekse avond of middag is het bijvoorbeeld rustiger dan in het weekeinde. Ook kan je tickets vooraan in de zaal reserveren, dit zijn over het algemeen minder gewilde plekken.

Nog een aantal tips & tricks: 

  • Koop je kaartjes zo veel mogelijk online
  • Heb je klachten? Blijf dan thuis. Laat het ons wel even weten via 0317-414029 zodat we je ticket kunnen terugboeken.

 

Ventilatie
Onze drie filmzalen zijn allemaal voorzien van aparte ventilatiesysteem die buitenlucht aanvoeren, lucht wordt dus nooit gerecirculeerd. In alle zalen staat de ventilatie dag en nacht aan, waardoor er continu wordt frisse buitenlucht wordt aangevoerd. Doordat we minder bezoekers per voorstelling toelaten is er sprake van overcapaciteit van onze ventilatie, deze is immers berekend op volle zalen.