Jazz Film Festival

Wageningen | Oosterbeek | Arnhem

Soms is een goed idee heel simpel: Breng een paar jazzliefhebbers uit Oosterbeek, Wageningen en Arnhem bij elkaar die ook nog eens van film houden en voor je het weet heb je een jazz filmfestival, waar jazzliefhebbers uit de hele regio bij elkaar komen. Gewoon omdat muziek het leven zoveel mooier maakt, er fenomenale jazzfilms gemaakt worden die je gezien móét hebben, en daaromheen geweldige combinaties te creëren zijn met live muziek en sprekers.

Van 27 t/m 29 oktober 2023 vindt de tweede editie van het Jazz Film Festival plaats. Verdeeld over drie dagen in de filmtheaters van Wageningen, Oosterbeek en Arnhem is er een grote hoeveelheid aan prachtige Jazzfilms te genieten. Vrijdag 27 oktober gaat het festival in Heerenstraat Theater in Wageningen van start. Op 28 oktober is er in de Kultuurwerkplaats en het Filmhuis in Oosterbeek een dagvullend programma. En op 29 oktober sluit Focus Filmtheater in Arnhem het festival af.

We kijken uit naar een vol programma met o.m. heel veel films, jazzdiners, een platenbeurs, Q&A's en heel veel jazzmuziek.

Meer informatie over het Jazz Film Festival en het gehele programma vind je HIER.


 


Het Jazzfilm Festival is een initiatief van Jazz in Wageningen en wordt dit jaar georganiseerd in samenwerking met Heerenstraattheater, Filmhuis Oosterbeek, Jazz in Arnhem en Focus Filmtheater Arnhem.