Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

01 mrt 2022

Onbeperkt naar de film als je ons helpt


We zijn er zelf ook een beetje verbaasd over, maar ook voor ons is het ingewikkeld om nieuwe collega’s te vinden. Het hardst zijn we op zoek naar een Horeca Verantwoordelijke (32 uur). Maar we weten zeker dat er iemand rondloopt met wie wij een match kunnen maken.

Help jij ons die match te maken? Dan krijg je van ons een jaar lang Cineville ter waarde van € 270,-. Hiermee kan je een jaar lang gratis naar al onze films en die van meer dan 50 filmtheaters in heel het land. Heb je al Cineville? Dan nemen we je abonnement een jaar lang over.

Hoe werkt het?
-Ken jij iemand die een perfecte Horeca Verantwoordelijke (32 uur) bij ons is?
-Schuif hem/haar de vacature onder de spreekwoordelijk neus en enthousiasmeer diegene net zo lang tot de sollicitatiebrief een feit is.
-Zorg dat je genoemd wordt in de sollicitatiebrief of stuur ons zelf even een berichtje via cineville@heerenstraattheater.nl (Doe dit vooral we willen je immers graag bedanken)
-Wil je zelf solliciteren? Zorg dan dat je wordt aangedragen door iemand met wie je zelf graag naar de film gaat. Als je bij ons werkt mag je sowieso onbeperkt naar al onze films. 
-Mocht degene die jij aandraagt bij ons aangenomen worden en ook nog na zijn/haar proeftijd werkzaam zijn? Dan mag jij een jaar lang onbeperkt naar de film!