Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

20 jan 2021

HT Roomservice Winter Edition


Hallo allemaal!

Het Heerenstraat Theater Team gaat jullie de komende periode weer voorzien van film- en of serietips voor thuis op de bank (of in bed). Tom houdt bijt het spits af met onze nieuwe serie HT Roomservice Winter Edition en vertelt je waarom je Buurman & Buurman moet (ja moet wink) opzetten. Enjoy!

Renee heeft een leuke filmtip voor jullie, namelijk Forrest Gump. Zelf heeft ze de film voor het eerst op school gezien, tijdens geschiedenisles. Goed bedacht van de leraar! smile

Jenny: Do you ever dream, Forrest, about who you're gonna be?
Forrest: Who I'm gonna be?
Jenny: Yeah.
Forrest Gump: Aren't-aren't I going to be me?

Wie houdt er nou niet van Forrest laughing


Onze collega en romcomliefhebber Tessa heeft een hele fijne winterse HT Roomservice voor jullie klaar staan; The Holiday! Dus trek je onesie aan, dikke sokken, dekentje een een hot coco en zwijmel weg met de ontluikende liefdes in The Holiday ❤️❤️❤️

De film is te zien op Netflix en Amazon Prime

Francine heeft als HT Roomservicetip Notting Hill voor jullie. Heerlijk romantisch en Britse feelgoodromcom en ook nog eens mooi gesitueerd in Londen. De film is te zien op Netflix.

 Lola heeft de sneeuw gemist tijdens de kerstdagen, dus ze heeft de sneeuw toegevoegd in de nieuwe HT Roomservice Winter Edition, namelijk The Hateful Eight!
Ze heeft deze film gekozen omdat ze een echte Tarantino-fan is, ze de dialogen in deze film zo geweldig vindt en gek is op de spanning die er door de hele film te voelen is. Volgens Lola voel je de spanning zelfs in je woonkamer! Benieuwd? The Hateful Eight staat op netflix, zet hem aan en ervaar het zelf!