Elke maand een film waar wij ons extra op verheugen!

We introduceren ons nieuwste programma: HT’s Favorite. Vanaf nu zal er elke maand een film zijn waar wij als Heerenstraat Theater extra naar uitkijken en deze op premièredatum feestelijk en in stijl graag aan je presenteren! 

Maria By Callas

De diva, de prima donna, de beroemdste operazangers ooit, Maria Callas is onze favoriet van september. De documentaire Maria by Callas vertelt het levensverhaal van de bekende Amerikaans-Griekse operazanges aan de hand van nooit eerder vertoonde video’s en foto's. De documentaire toont veertig jaar na haar dood persoonlijke Super 8-films, eigen live-opnames, intieme brieven en zeldzame archiefbeelden waarin Maria Callas voor het eerst in kleur achter de schermen te zien is. 

Klik hier voor tickets en meer informatie over Maria by Callas.A Star is Born

En waar we ook enorm naar uitkijken is Bradley Coopers regiedebuut A Star is Born. Op het filmfestival van Venetië kreeg A Star is Born na afloop een acht minuten lange staande ovatie. Popicoon Lady Gaga speelt naast Bradley Cooper de hoofdrol en ontroert als jonge, onzekere zangeres. Een Oscar lonkt... 
Op 3 okober rollen we de rode loper uit voor de voopremière van onze favoriet. Klik hier voor tickets. Eerdere HT's Favorite films:
Augustus - BlackKklansman van Spike Lee
Juli - The Man Who Killed Don Quixote van Terry Gilliam
Juni
- Don't Worry, He Won't Get Far on Foot van Gus van Sant
Mei - Isle of Dogs van Wes Anderson