Comfort en Gezondheid

Speciale aandacht voor de inrichting van onze zalen.

 

Drinken
In elk van onze 3 zalen kun je bij de zitting je drankje kwijt. Dus neem het ervan en neem gerust je drankje lekker mee de zaal in. Zo hoeft vlak voor de film de koffie niet gloeiend heet je pijp in, of je bier niet als bij een eerstejaars student naar binnen geslagen.


Cinema Boutique
Naast zaal 1, waarin we een klassieke opstelling van bioscoopstoelen hebben, zijn zaal 2 en zaal 3 uitgerust met heerlijke Cinema Boutique banken. Leun lekker achterover, in je eentje of met zijn tweeën. Je hebt je drankje binnen handbereik op een tafeltje naast je staan.


Rolstoel toegankelijk
Zaal 1 bevindt zich op de begane grond en is goed toegankelijk voor mensen die gebruik maken van een rolstoel, of slecht ter been zijn.


Ventilatie
Elk van onze drie filmzalen zijn voorzien van een apart ventilatiesysteem die buitenlucht aanvoert, lucht wordt dus nooit gerecirculeerd. In alle zalen staat de ventilatie dag en nacht aan, waardoor er continu wordt frisse buitenlucht wordt aangevoerd. 

Voel je toch nog aarzeling om met veel mensen in een ruimte te zitten, raden we je aan om op dalmomenten naar de film te komen. Op een doordeweekse dag in de avond of ’s middags is het bijvoorbeeld rustiger dan in het weekeinde. Ook kan je tickets vooraan in de zaal reserveren, dit zijn over het algemeen minder bezette plekken.


Airconditioning
We hebben airconditioning in alle zalen. Dus ook in de zomer kun je heerlijk naar de film. En helemaal als het echt te heet wordt buiten.