Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

Vanaf 1 juni vertonen we weer films en schenken we een glas.

En dat doen we met heel veel plezier én met een goed gevoel.

Ons doel was, is en blijft; mensen een fijne avond uit bezorgen. En dat blijven we dan ook doen. We hebben alle stappen van een (film)bezoek onder de loep genomen en we hebben overal advies ingewonnen.

Onze conclusie van deze zoektocht is dat naar de film gaan nog steeds leuk is, én dat we dit ook verantwoord kunnen doen. Wij zorgen ervoor dat het duidelijk is wat wij daar aan doen én hoe jij ons daarbij kan helpen. Hieronder lees je hoe we dit samen kunnen doen. Op basis van de actualiteit passen we deze pagina regelmatig aan. 

Ventilatie
Onze drie filmzalen zijn allemaal voorzien van een apart ventilatiesysteem, lucht wordt dus nooit gerecirculeerd. In alle zalen staat de ventilatie dag en nacht aan, waardoor er continu wordt frisse buitenlucht wordt aangevoerd. Doordat we minder bezoekers per voorstelling toelaten is er sprake van overcapaciteit van onze ventilatie, deze is immers berekend op volle zalen. Afhankelijk van de buitentemperatuur wordt de zaal gekoeld.

Afstand & zitplaatsen

Per zaal verkopen we minder tickets, iedereen krijgt een vast rij- en stoelnummer. Hierdoor zorgen we ervoor dat je altijd op 1,5 meter afstand van onbekenden zit. Je mag met één iemand komen buiten je huishouden en naast elkaar zitten. Als je gezelschap bestaat uit mensen uit je eigen huishouden dan mag je met meer mensen komen en naast elkaar zitten. 

Koop je tickets online
We raden je aan om vooraf je tickets online te kopen of te reserveren, we verkopen immers minder tickets per filmvoorstelling. 

Theatercafé en terras geopend
Je mag natuurlijk, net zoals altijd, je drankjes meenemen in de zaal. Ons Theatercafé en terras zijn geopend. Natuurlijk geldt ook hier de 1,5 meter-regels. Na de film kan je natuurlijk aanschuiven voor een drankje als er zitplaatsen zijn. We vertonen een deel van onze films zonder pauze.

Reserveren kan maar mag ook aan de deur
Reserveren voor ons Theatercafé kan heel gemakkelijk telefonisch via 0317-414029. Natuurlijk kan je ook een e-mail sturen naar: kassa@heerenstraattheater.nl. Ook kan je langskomen en in overleg met ons een plekje toegewezen krijgen. We vragen van iedereen zijn of haar contactgegevens achter te laten.  

1,5 meter doen we samen
In ons Theatercafé hebben we tijdelijk éénrichtingsverkeer ingesteld. Bij de bar, toiletten en entree zie je duidelijk waar je even kan wachten om anderhalve meter afstand te bewaren. We vragen je om hier samen op te letten. Per toiletgroep kan er één persoon tegelijkertijd naar binnen. 

Kom op tijd, niet te vroeg
Onze films beginnen en eindigen zoveel als mogelijk op andere tijden. Hierdoor is het nooit te druk. Jij kan ons hierbij helpen. Kom op tijd, maar niet eerder dan 15 minuten voor aanvang. Hiermee help je drukte te spreiden. Mocht je te laat zijn dan kan het zijn dat we je geen toegang meer kunnen verschaffen. 

Gezondheidsklachten
Mocht je onverhoopt gezondheidsklachten krijgen, zorg dan voor jezelf en voor anderen. We vragen je dan thuis te blijven. We zijn zeer coulant met het retourneren van tickets.

Schoon, schoner, schoonst
Bij binnenkomst bieden we je de mogelijkheid je handen te desinfecteren. Daarnaast maken we voor, tijdens en na je bezoek extra schoon. Contactpunten als deurklinken, pinautomaten en leuningen worden zeer frequent gedesinfecteerd.

We doen het graag met je samen
Heb je vragen? Heb je opmerkingen? Spreek ons gerust aan. Of stel je vraag hieronder in ons contactformulier. We beantwoorden deze zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 24 uur. 

Deze informatie passen we aan op de actualiteit en zal daarom regelmatig wisselen. Controleer voor je bezoek of je nog op de hoogte bent van de juiste maatregelen. 

Contactformulier

Wij wijzen u op ons Privacy Statement