Avengers: Endgame

Na de verwoestende gebeurtenissen veroorzaakt door Thanos in Avengers: Infinity War, moeten de overgebleven leden van de machtigste heldengroep van de Aarde al hun krachten verzamelen om de titaan te verslaan.

De zaken zien er somber uit op Aarde. Nadat de macht van de Infinity Stones de helft van de bevolking van het universum uitgeroeid heeft, is Thanos (Josh Brolin) de heerser van het universum geworden en verkeren de Avengers in een staat van chaos. De titaan zal zijn tirannieke heerschappij alleen maar uitbreiden, tenzij iemand erin slaagt hem een halt toe te roepen. Zonder tijd om hun verliezen te betreuren, moeten Black Widow, Thor, Captain America en Bruce Banner veerkrachtig blijven en de overgebleven leden van de machtigste heldengroep op Aarde verzamelen - en de hulp van Captain Marvel inroepen. Samen moeten ze een manier vinden om hun verslagen bondgenoten terug te vinden en de gestoorde titaan te verslaan, want anders moeten ze een hopeloos bestaan leiden.

Met rollen voor Scarlett Johansson, Josh Brolin, Robert Downey Jr., Chris Evans en Chris Hemsworth, is Avengers: Endgame al een decennium in de maak en absoluut de moeite van het wachten waard.

AvengersEndgame3D_131982557920725726_big.jpg

Cast & Crew
Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Don Cheadle, Paul Rudd, Brie Larson, Karen Gillan, Danai Gurira, Bradley Cooper, Josh Brolin

Regie
Joe Russo

Lengte
3:02

Kijkwijzer

Gesproken taal
Engels

Ondertitelde taal
Nederlands

  • AvengersEndgame3D_131982557923294631_big.jpg