Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

De film biedt naast een (alternatieve) live show een bijzonder kijkje in Eefje de Vissers wereld, gefilmd in De Robot Studios, een Gentse loft waarin Eefje werkt, slaapt en leeft. Met de opbrengsten wil zij haar crew en muzikanten door de Coronacrisis helpen.


In januari dit jaar verscheen Bitterzoet, Eefjes vierde album. Het album werd met veel enthousiasme ontvangen en ook de eerste (try-out) concerten met haar nieuwe band waren een groot succes. Verder dan dit voorproefje kwam het helaas niet... De uitverkochte releasetour door Nederland en België stond op het punt te beginnen toen de Coronacrisis uitbrak. "De liveshow die we hadden voorbereid, moest een zwoele trip worden vol samenzang en electronica", vertelt Eefje. "Met invloeden van dance en nostalgische pop, maar ook flarden van sierlijke choreografie en een uitgewerkte lichtshow. We keken er echt enorm naar uit de nieuwe nummers te spelen."


Met de concertfilm wil Eefje niet alleen haar team steunen maar ook haar fans een ervaring brengen die hier dichtbij komt, waarin popmuziek, choreografie, licht en decor een artistiek geheel vormen. Eefje en haar band zijn in topvorm en willen daarom de volledige liveshow alsnog in première laten gaan via deze concertfilm, live opgenomen in de beste audio-en beeldkwaliteit in haar huis en studio waar ze Bitterzoet ook maakte. De inkomsten worden verdeeld onder haar team, de vaste band en crew, en iedereen die meewerkt aan het ontwikkelen van de film. "Zo hoop ik dat we van deze lockdown-nood een deugd kunnen maken, zowel voor mijn fantastische, toegewijde team en voor mijn awesome publiek!" De film zal te zien zijn verschillende Nederlandse concertzalen en natuurlijk bij ons in het Heerenstraat Theater. 
EdVBITTERZOETLIVEPoster_132358267967435953_big.jpg

Cast & Crew
Eefje de Visser

Lengte
1:30

Kijkwijzer

Delen


Speeltijden (klik op de tijden om te kopen)

  • 200118EEFJEDEVISSERNOORDERSLAGILLIASTEIRLINCK24_132361640786405959_big.jpg
  • 200118EEFJEDEVISSERNOORDERSLAGILLIASTEIRLINCK25_132361640814363853_big.jpg
  • EEFJEDEVISSERBITTERZOET3_132360124569672374_big.jpg