Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

Buitenfilm - Elvis

Films in Torckpark
Als onderdeel van de Wageningse Cultuurzomer vertonen we heel augustus films in het Torckpark. Na zonsondergang wordt het mooiste park van Wageningen omgetoverd tot een heus buitenfilmtheater. Geniet van een heerlijk verkoelend zomeravond-bries, de sterren en natuurlijk de mooiste films. Het volledige filmprogramma in het Torckpark vind je hier... Heb je vragen over onze buitenfilms? De meestgestelde vragen vind je hier...

Wil je weten wat de Wageningse Cultuurzomer naast buitenfilms nog meer te bieden heeft? Het volledige programma van de Wageningse Cultuurzomer vind je hier…

Filminhoud:
Elvis is een groots opgezette bioscoopfilm van Warner Bros. Pictures en de voor een Oscar genomineerde visionaire filmmaker Baz Luhrmann over het leven en de muziek van Elvis Presley, met hoofdrollen voor Austin Butler en Oscarwinnaar Tom Hanks. In dit door en door filmische drama zien we het leven van Elvis (Butler) vanuit het perspectief van zijn gecompliceerde relatie met zijn mysterieuze manager Colonel Tom Parker (Hanks). Aan de hand van Parker schetst de film de meer dan 20 jaar beslaande complexe dynamiek tussen hem en Presley, van Presley’s doorbraak tot aan zijn status als ongekende superster, tegen de achtergrond van het veranderende culturele landschap en het verlies van onschuld in Amerika. Centraal in die reis staat een van de belangrijkste en invloedrijkste mensen in het leven van Elvis: Priscilla Presley (Olivia DeJonge).

 Elvis_132990037449641879_big.jpg

Cast & Crew
Austin Butler, Tom Hanks, Olivia DeJonge, Helen Thomson, Richard Roxburgh

Regie
Baz Luhrmann

Gesproken taal / Spoken Language
Engels / English

Ondertitelde taal / Subtitle Language
Nederlands / Dutch

Productiejaar
2022

Lengte
2:39 deze voorstelling is zonder pauze

Delen


Speeltijden (klik op de tijden om te kopen)

zaza 20 augustusaug
  • Elvis_132961411370564324_big.jpg
  • Elvis_132961411385613242_big.jpg
  • Elvis_132961411405769488_big.jpg
  • Elvis_132961411428874860_big.jpg

Suggesties