ROH 22/23: Aida

Deze voorstelling maakt deel uit van ons Opera en Ballet programma. Wereldberoemde uitvoeringen van de allergrootste componisten, solisten en choreografen. De optredens worden live uitgezonden vanuit Royal Opera House in London. Lees HIER meer over alle voorstellingen van dit seizoen.


Aida

Prinses Aida is ontvoerd: een waardevolle prijs in een oorlog tussen Egypte en Ethiopië. Tegelijkertijd worstelt de ambitieuze soldaat Ramades met zijn gevoelens voor haar. Ze komen nader tot elkaar, waardoor beiden een hartverscheurende keuze moeten maken tussen hun loyaliteit aan hun land en hun liefde voor elkaar. In deze nieuwe productie laat regisseur Robert Carsen het grootschalige politieke drama van Verdi zich afspelen in een hedendaagse wereld. Hij plaatst de machtsworstelingen en de giftige jaloezie in het apparaat van een moderne totalitaire staat. Antonio Pappano, de muzikaal directeur van The Royal Opera, dirigeert de glorieuze, monumentale partituur van Verdi.

Cast & Crew
Francesco Meli, Elena Stikhina, Agnieszka Rehlis, Ludovic Tézier, Soloman Howard, In Sung Sim

Genre
Live: Opera

Productiejaar
1900

Lengte
3:50 (incl. 15 min. pauze)

Delen


Speeltijden (klik op de tijden om te kopen)

wowo 12 oktoberokt
  • ROH2223Aida_133034926473725671_big.jpg

Suggesties