ROH 22/23: Il Barbiere di Siviglia

Deze voorstelling maakt deel uit van ons Opera en Ballet programma. Wereldberoemde uitvoeringen van de allergrootste componisten, solisten en choreografen. De optredens worden live uitgezonden vanuit Royal Opera House in London. Lees HIER meer over alle voorstellingen van dit seizoen.


Il Barbiere di Siviglia

Als Rosina verliefd wordt op een mysterieuze jonge aanbidder die zichzelf Lindoro noemt, heeft ze al haar vindingrijkheid nodig – en een beetje hulp van de barbier – om haar berekende voogd, dokter Bartol, te slim af te zijn. Bereid u voor op hartverwarmende serenades, lachwekkende vermommingen en een sprookjesachtig einde dat telkens maar net niet komt. De opera buffa van Gioacchino Rossini is een luchthartig en vermakelijk verhaal, vanaf het beroemde openingslied van de barbier, ‘Largo al factotum,’ met de beroemde uitroep ‘Figaro, Figaro!’, tot Rosina’s pittige aria ‘Una voce poco fa’. Rafael Payare dirigeert voor het eerst in The Royal Opera House en begeleidt een uitmuntende cast, met o.a. Andrzej Filończyk, Aïgoel Achmetsjina, Laurence Brownlee en Bryn Terfel.

Cast & Crew
Andrzej Filonczyk, Aigul Akhmetshina, Lawrence Brownlee, Bryn Terfel

Genre
Live: Opera

Productiejaar
1900

Lengte
3:50 (incl. 15 min. pauze)

Delen


Speeltijden (klik op de tijden om te kopen)

wowo 15 februarifeb
  • ROH2223IlbarbierediSiviglia_133034931194838893_big.jpg

Suggesties