ROH 22/23: Il Trovatore

Deze voorstelling maakt deel uit van ons Opera en Ballet programma. Wereldberoemde uitvoeringen van de allergrootste componisten, solisten en choreografen. De optredens worden live uitgezonden vanuit Royal Opera House in London. Lees HIER meer over alle voorstellingen van dit seizoen.


Il Trovatore

De gemoederen lopen hoog op als Manrico en de graaf di Luna wedijveren om de genegenheid van Leonora. Ze weten echter niet dat de moeder van Manrico, Azucena, al tientallen jaren een afschuwelijk geheim met zich meedraagt. Al snel verrijst een vloek uit het verleden uit de as, met rampzalige gevolgen voor hen allen. Ludovic Tézier en Jamie Barton zijn al bevestigd voor deze opvoering. De energieke enscenering van Adele Thomas plaatst het verhaal van Verdi in een wereld vol middeleeuws bijgeloof, geïnspireerd op Hieronymus Bosch. Antonio Pappano is de dirigent van de dramatische partituur van Verdi, die het beroemde ‘zigeunerkoor’ bevat.

Cast & Crew
Yusif Eyvazov, Jamie Barton, Ludovic Tézier, Roberto Tagliavin

Regie
Adele Thomas

Genre
Live: Opera

Productiejaar
1900

Lengte
3:50 (incl. 15 min. pauze)

Delen


Speeltijden (klik op de tijden om te kopen)

didi13junijun
  • ROH2223IlTrovatore_133034945742963973_big.jpg

Suggesties