Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download ChromeDownload FirefoxDownload Edge

Een verrassende voorpremière speciaal voor alle filmfanaten. Een gloednieuwe film waarvan de titel geheim is. Soms duurt het nog maanden voor de film in Nederland in première gaat, maar hier krijg je alvast een voorproefje. 


Let op: je moet wel 16 jaar of ouder zijn om toegang te krijgen tot de Sneak Preview. Er kunnen namelijk films vertoond worden die een leeftijdsclassificatie van 16 jaar hebben gekregen.

English information
Our Sneak preview gives you an opportunity to see a movie before the national release. There's only one catch; you won't know what movie it is, until it has actually started. It could be anything, from Arthouse to a Hollywood Blockbuster. On Sundays we do post a hint on our Facebook page, suggesting which movie it might be. The movie will be screened in its original language, with Dutch subtitles. We'll see you Monday evening.

sneakposter2020def_132498226886272395_big.jpg

Productiejaar
2022

Lengte
2:15 (incl. 15 min. pauze)

Kijkwijzer

Delen


Speeltijden (klik op de tijden om te kopen)

    Suggesties