wintersposter_131625792668373227_big.jpg

Live Ballet The Winter's TaleDeze voorstelling is onderdeel van het live Opera- & Balletseizoen 2017-2018 vanuit The Royal Opera House in Londen. Meer info...

 

THE WINTER'S TALE - live BALLET IN EEN PROLOOG EN DRIE BEDRIJVEN.

SHAKESPEARES SPROOKJE OVER LIEFDE EN VERLIES, OMGETOVERD IN EEN MEESLEPEND DANSDRAMA DOOR CHRISTOPHER WHEELDON OP MUZIEK VAN JOBY TALBOT.

Christopher Wheeldon, associate artistiek leider van The Royal Ballet, maakte zijn bewerking van Shakespeares grote romance The Winter’s Tale voor The Royal Ballet in 2014. Net als Alice’s Adventures in Wonderland kreeg The Winter’s Tale bij de première uitbundige lof toegezwaaid; zowel de critici als het publiek prezen het ballet om de intelligente, sterk tot de verbeelding sprekende verhaallijn en de vertaling daarvan in voortreffelijke dans. Nu al wordt het werk algemeen beschouwd als een moderne klassieker. Mede door de prachtige decors van Bob Crowley en de sfeervolle muziek van Joby Talbot is The Winter’s Tale een meesterlijk modern verhalend ballet.

Synopsis
Het verhaal draait om het stuklopen van een huwelijk door een alles verterende jaloezie, het te vondeling leggen van een kind en een ogenschijnlijk hopeloze liefde. Toch volgt uiteindelijk, ingegeven door wroeging en spijt – en na een schijnbaar miraculeuze wederopstanding – een happy end dat overloopt van vergevingsgezindheid en verzoening.

Credits
CHOREOGRAFIE: CHRISTOPHER WHEELDON
MUZIEK: JOBY TALBOT

Informatie
GESCHATTE TIJDSDUUR: 3 UUR, INCLUSIEF TWEE PAUZES.
KAARTPRIJS (INCLUSIEF EEN HAPJE EN EEN DRANKJE): € 23,50 PER PERSOON. HEB JE EEN CINEVILLEPAS, DAN BETAAL JE SLECHTS € 16,75 PER TICKET. 
ALLE OPERA'S EN BALLETTEN VERTONEN WIJ OP DE BEGANE GROND IN ZAAL 1.

 
Klik op de tijd om te reserveren

Tijden
Foto's
Trailer
Info
Gesproken taal
Ondertitelde taal
Regie
Genre
Lengte 02:30
Jaartal 2018
Bioscoop 28 feb 2018
Kijkwijzer

Reserveren

Student Live Opera/Ballet :
-
+
à € 21,50
Live Opera/Ballet:
-
+
à € 23,50

Volg ons