cezanne_131547780936083993_big.jpg

Exhibition on Screen: Cézanne - Portraits of a Life

  • Alle Leeftijden


CÉZANNE - Portraits of a Life: From the National Portrait Gallery London, Musée d’Orsay Paris & National Gallery of Art Washington DC

Exhibition on Screen is verheugd om een van de meest besproken tentoonstellingen van het jaar te presenteren. Toegewijd aan het portretwerk van Paul Cézanne, opent de tentoonstelling in Parijs voordat deze naar Londen en Washington reist.

Men kan de 20ste eeuwse kunst niet waarderen zonder de betekenis en genialiteit van Paul Cézanne te begrijpen. Met interviews met curatoren en experts van de National Portrait Gallery London, MoMA New York, National Gallery of Arts Washington, Musée d'Orsay Paris, en correspondentie van de kunstenaar zelf, neemt de film het publiek buiten de tentoonstellingen naar de plaatsen waar Cézanne woonde en werkte. Ook werpt de film licht op een kunstenaar die tot nu toe misschien de minst bekende van alle impressionisten is. Geregisseerd door Phil Grabsky.

CÉZANNE - Portraits of a Life maakt deel uit van de prachtige serie Exhibition on Screen - over geweldige kunstenaars. Bekijk hier het volledige programma.

 

De film is Engels gesproken en Nederlands ondertiteld en wordt in zaal 1 op de begane grond vertoond.

 

Koop je kaarten snel en makkelijk online via iDEAL.

Je krijgt je tickets in de mail en je kunt deze op je telefoon bij ingang van de zaal laten zien. Op deze manier ben je verzekerd van een plaats en kan je de rij voor de kassa overslaan.
Klik op de tijd om te reserveren

Tijden
Foto's
Trailer
Info
Gesproken taal Engels
Ondertitelde taal Nederlands
Regie Phil Grabsky
Genre Documentaire Expositie
Lengte 01:30
Jaartal 2018
Bioscoop 22 feb 2018
Kijkwijzer
  • Alle Leeftijden

Reserveren

Student/CJP avond:
-
+
à € 7,50
Standaard:
-
+
à € 9,50
65 plus avond:
-
+
à € 8,50
Weekend Middag:
-
+
à € 9,50
Student/CJP avond:
-
+
à € 7,50
Standaard:
-
+
à € 9,50
65 plus avond:
-
+
à € 8,50

Volg ons