nutcrackerencore_131562561105222735_big.jpg

De Notenkraker

  • Alle Leeftijden


De première van The Royal Ballet’s The Nutcracker is LIVE vanuit Londen te zien in ons filmtheater op dinsdag 5 december om 20:15 uur. Klik hier voor meer informatie.

Op oudjaarsdag vertonen we om 15:00 uur de registratie van 5 december nogmaals. Een ideaal tijdstip om met het hele gezin te genieten van Tchaikovsky’s betoverende muziek, van de magisch groeiende kerstboom, de strijd tussen speelgoedsoldaatjes, een Leger van Muizen en de befaamde rol van de Zoete Fee. Een ervaring om zeker niet te missen.

Speciaal familietarief 

- normaal tarief € 15,00

- Jongeren tot 18 jaar € 7,50

- Familietarief (2 volwassen + 2 jongeren) € 40,=.

- Cinevilletoeslag € 3,25.

Synopsis

Peter Wrights indrukwekkende productie vertelt het verhaal van Clara, gedanst door de veelgeprezen Francesca Hayward, wier Kerstmis op z’n kop komt te staan door een bezoekje van Drosselmeyer, een mysterieuze magiër en speelgoedmaker. Drosselmeyer wil een vloek verbreken die zijn neef in een notenkrakerpop heeft veranderd.

  

De combinatie van oogstrelende designs en wereldberoemde melodieën heeft al meer dan 30 jaar mensen in vervoering gebracht, al sinds de première in 1984. Het toont het gezelschap in al haar energieke kracht en ervaren talent, nog versterkt door de opbloeiende talenten van de jonge dansers van The Royal Ballet School. Ook zeer bezienswaardig zijn de meer dan 600 verbluffende kostuums, waarvan sommige zelfs nog dateren van de wereldpremière destijds.

 

 

KOOP JE KAARTEN SNEL EN MAKKELIJK ONLINE VIA IDEAL.
JE KRIJGT JE TICKETS IN DE MAIL EN JE KUNT DEZE OP JE TELEFOON BIJ DE INGANG VAN DE ZAAL LATEN ZIEN. OP DEZE MANIER BEN JE VERZEKERD VAN EEN PLAATS EN KAN JE DE RIJ VOOR DE KASSA OVERSLAAN.
Klik op de tijd om te reserveren

Tijden
Foto's
Trailer
Info
Gesproken taal
Ondertitelde taal
Regie
Genre Live: Ballet
Lengte 01:50
Jaartal 2017
Bioscoop 31 dec 2017
Kijkwijzer
  • Alle Leeftijden

Reserveren

Notenkraker Standaard Tarief:
-
+
à € 15,00
Notenkraker Jongere tot 18 jaar:
-
+
à € 7,50

Volg ons