Call Me by Your Name

Cineville top 10
Deze film is onderdeel van de top 10 Cineville van de afgelopen 10 jaar! Zondag 24 maart op dé Cinevilledag en de viering van hun 10-jarig bestaan vertonen we van ’s morgens tot ’s avonds de leukste, beste, grappigste, gekste en meest ontroerende films van het afgelopen decennium.

Filminhoud
De zeventienjarige Elio (Timothée Chalamet) brengt samen met zijn ouders de zomer door op het Italiaanse platteland. Wanneer Oliver, (Armie Hammer, The Social Network, Man from U.N.C.L.E.) een knappe Amerikaanse onderzoeksassistent, naar Italië komt om samen te werken met Elio’s geleerde vader (Michael Stuhlbarg), vindt hij dit erg intrigerend. Elio verzint van alles om tijd door te brengen met Oliver, en daagt hem uit. Er ontstaat een erotische spanning tussen de twee, en zodra het flirten eenmaal leidt tot een zowel speelse als betekenisvolle eerste zoen zijn ze meteen onafscheidelijk.

Call Me by Your Name is te zien geweest tijdens Sundance, Berlinale en het Melbourne Film Festival. Daarnaast is de film vertoond op het Toronto International Film Festival, het New York Film Festival en het Internationaal Film Festival van San Sebastian.

Bekijk het hele programma van de Cinevilledag hier.

Pop-up Restaurant hosted by Foodbar Zilvr  
Van film kijken krijg je trek! En daar hebben we iets op bedacht! Je kunt namelijk online je diner voor deze avond kopen. Foodbar Zilvr is onze kok vandaag en zij bereiden Thaise Curry Kip of Thaise Curry met Groenten. Inclusief een filmticket betaal je hier € 17,50 voor. Het diner wordt in ons Pop-up Restaurant (in ons theatercafé) direct na de film geserveerd.

Wil je ook gezellig mee-eten, maar ga je niet naar één van de films rond etenstijd, dan kan je ook een losse Curry Voucher direct aan de bar kopen, dan betaal je € 10,=.

 CallMebyYourName_131577403917762783_big.jpg

Cast & Crew
Armie Hammer, Timothee Chalamet, Michael Stuhlbarg

Regie
Luca Guadagnino

Lengte
2:12

Kijkwijzer

Gesproken taal
Engels, Italiaans, Frans, Duits

Ondertitelde taal
Nederlands


Speeltijden (klik op de tijden om tickets te kopen)

zozo 24 maartmrt 15:45
Zaal 2
  • cineville10jaar_131961931604406235_big.jpg