Kick-off Nacht van de Fooi: The Big Lebowski

De Nacht van de Fooi trapt haar week af met deze feestelijke kick-off avond op dinsdag 22 mei met de filmklassieker: The Big Lebowski.

De Nacht van de Fooi wordt op zaterdag 26 mei voor de 5de keer georganiseerd in Wageningen, een landelijk studenteninitiatief waarbij horecagelegenheden op deze dag en nacht hun fooi af staan aan diverse uitgekozen kleinschalige en duurzame ontwikkelingsprojecten. 22 mei is de kick-off van 2018 bij ons in het Heerenstraat Theater met de heerlijke cultfilm: The Big Lebowski. Samen met de Nacht van de Fooi pakken wij deze avond uit!

Tijdens de inloop en in de pauze wordt er in ons theatercafé live muziek verzorgt door artiest Sanne Floor, met in de pauze een drankje en een hapje erbij. Daarnaast is er de mogelijkheid om lootjes te kopen voor de grote jaarlijkse lokale Nacht van de Fooi loterij of je kan een polaroid foto laten maken. De avond is uiteraard tip included, €1 van je filmkaartje gaat naar de ontwikkelingsprojecten van Nacht van de Fooi.

Programma
Inloop: 20:30 uur
Film: 21:15 uur (inclusief pauze)

Tickets zijn tip included: €10,=. Met Cineville €3,=

Filminhoud The Big Lebowski 
Het leven van oude hippie Jeff Lebowski, alias ‘The Dude, His Dudeness en El Duderino', wordt verstoord wanneer een stel gangsters zijn huis binnenvallen, hem in elkaar slaan en zijn vloerkleed ‘bezoedelen’ en geld eisen. The Dude vermoedt al snel dat hij wordt aangezien voor zijn steenrijke naamgenoot en gaat bij hem langs om compensatie te vragen voor zijn vloerkleed. De gevolgen zijn niet te overzien, want voor hij het beseft raken The Dude en Walter verstrikt in een web van misdaad, mysterie en avant-garde kunst.

Nacht van de Fooi op 26 mei
Zaterdag 26 mei wordt er flink uitgepakt in Wageningen met optredens van bandjes, een tweedehands kledingmarkt, een grote loterij en allerlei kinderactiviteiten. Door op deze dag fooi te geven aan de deelnemende horecagelegenheden, aan de bandjes en bij de activiteiten op de markt, draagt heel Wageningen (jong én oud) op een laagdrempelige manier bij aan ontwikkelingshulp. De opgehaalde fooi wordt ook nog eens verdubbeld door onze partner Wilde Ganzen. Daarom zal 200% van de fooi naar ontwikkelingshulp gaan! 


 Cast & Crew
Jeff Bridges, John Goodman, Steve Buscemi, Julianne Moore, Philip Seymour Hoffman en John Turturro.

Regie
Ethan & Joel Coen

Lengte
1:57

Kijkwijzer


Speeltijden (klik op de tijden om tickets te kopen)

Helaas, deze voorstelling is uitverkocht!
  • nvdfooi2_131695544490054436_big.jpg