Live Opera La Traviata

Deze voorstelling is onderdeel van het live Opera- & Balletseizoen 2018-2019 vanuit The Royal Opera House in Londen. Elke maand vertonen we rechtstreeks vanuit Londen een opera of ballet van wereldklasse. Je zit in ons theater op de eerste rij (spreekwoordelijk) en je hebt het beste zicht. Deze voorstellingen zijn inclusief een hapje en een drankje in de pauze. 


La Traviata - Live Opera in drie bedrijven
Woensdag 30 januari 2019 om 19:40 uur

Richard Eyres oogstrelende enscenering biedt de perfecte setting voor Verdi’s opera over een courtisane die alles opoffert voor de liefde.  

Synopsis 
Van de opwinding over een onverwachte romance tot de hartverscheurende verzoening die te laat komt – Verdi’s La Traviata is een van de meest geliefde opera’s aller tijden. Alfredo wordt in het betoverende Parijse uitgaansleven verliefd op de courtisane Violetta. Maar onderhuids woekert narigheid die hen ten slotte naar een tragisch einde voert. Er zitten volop mooie melodieën in deze opera, waaronder het beroemde Drinklied en het uitgelaten ‘Sempre libera’ – aria’s waarin de lyriek van de Italiaanse opera op zijn aantrekkelijkst is. De productie van Richard Eyre voor The Royal Opera etaleert met verve elke emotionele kleurschakering, van de wankele eerste schreden op het liefdespad via de pijnlijke confrontatie tot het onvermijdelijke slot. Weelderige historische decors en kostuums dragen bij aan de geloofwaardigheid van dit ontroerende, op waarheid gebaseerde verhaal. 

Credits 
Muziek: Guiseppe Verdi
Regie: Richard Eyre
Muzikale leiding: Antonello Manacorda

Violetta Valéry: Ermonela Jaho
Alfredo Germont: Charles Castronovo
Giorgio Germont: Plácido Domingo

Geschatte tijdsduur 
3 uur en 35 minuten, inclusief twee pauzes.

Zaal 1
Alle opera's en balletten vertonen wij op de begane grond in zaal 1.

Kaartprijzen
Kaarten zijn inclusief een hapje en een drankje en kosten € 24,50. Op vertoon van studentenkaart/CJP/onder de 18 kosten de kaarten € 22,50. Tip: kaarten online zijn € 1 lager in prijs dan aan de kassa. Met een Cinevillepas kost een kaartje € 16,50.  

 

 PosterLaTraviatanormaal500x760_131921959206452723_big.jpg

Cast & Crew
Ermonela Jaho, Charles Castronovo, Plácido Domingo

Regie
Richard Eyre

Lengte
3:35

Kijkwijzer


Speeltijden (klik op de tijden om tickets te kopen)

wowo 30 januarijan 19:40
Zaal 1
  • LATRAVIATA.1500_131814026934825019_big.jpg