HT's Favorite: Beautiful Boy

De film waar wij naar uitkijken in november is Beautiful Boy. Met deze film maakt de Vlaamse regisseur Felix van Groeningen (Belgica, The Broken Cirlce Breakdown, De Helaasheid der Dingen) een uitstapje naar de Amerikaanse filmwereld. Steve Carell en Timothée Chalamet (Call Me by Your Name) vertolken de vader en zoon relatie van deze waargebeurde onvoorwaardelijke liefde. 

Op de premièredag, donderdag 29 november om 20:30 uur, zetten we deze film in het zonnetje met een drankje en hapje in de pauze. 

Tickets kosten € 12,50 | Met Cineville € 3,50

Filminhoud
Journalist David Sheff (Steve Carell) en zijn getalenteerde tienerzoon Nic (Timothée Chalamet) zijn twee handen op één buik. Wanneer David ontdekt dat Nic worstelt met een drugsverslaving, stort zijn wereld plots in. David besluit om alles in het werk te stellen om zijn zoon te begrijpen en te redden. Maar hoe red je iemand die misschien niet gered wil worden? Is loslaten soms de enige mogelijkheid?

In zijn Engelstalig debuut, verbaast regisseur Felix van Groeningen (The Broken Circle Breakdown, De Helaasheid der Dingen) eens te meer met een ontroerende film over hoop en onvoorwaardelijke liefde. Hij kon daarvoor rekenen op topacteur Steve Carell (The Big Short, Little Miss Sunshine) en rijzende ster Timothée Chalamet (Call Me by Your Name, Interstellar). Naast zijn trouwe bondgenoten, zoals cinematograaf Ruben Impens en editor Nico Leunen, werkte van Groeningen voor het eerst samen met Plan B Entertainment, het inmiddels legendarische productiehuis van Brad Pitt dat eerder al tekende voor moderne klassiekers als 12 Years a Slave, The Big Short en Moonlight.

BeautifulBoy_131851051909886885_big.jpg

Cast & Crew
Steve Carell, Timothée Chalamet, Maura Tierney

Regie
Felix van Groeningen

Lengte
1:52

Kijkwijzer


Speeltijden (klik op de tijden om tickets te kopen)

dodo 29 novembernov 20:30 z1
  • BeautifulBoy_131851051921302911_big.jpg
  • BeautifulBoy_131851051922621478_big.jpg