18 jun 2019

Wisdom & Wonder Movie Talk: Sacro GRA


Als onderdeel van Wisdom & Wonder Movie Talks, is de documentaire Sacro GRA éénmalig bij ons te zien op dinsdag 18 juni 2019 om 20:30 uur met inleiding van Maria Koelen.

In samenwerking met Wageningen University & Research is het programma Wisdom & Wonder Movie Talks samengesteld. Op een aantal avonden verruilen onderzoekers van de WUR de wetenschappelijke arena voor een filmzaal en worden door hen speciaal geselecteerde films of documentaires vertoond. De onderzoekers voorzien deze films van een wetenschappelijke toelichting waarin zowel de inhoud van de wetenschap als de passie hiervoor duidelijk naar voren komt. Dit doen zij op een toegankelijke wijze die elk publiek zal aanspreken.

Prof. Dr. Maria Koelen, Hoogleraar Gezondheid en Maatschappij, heeft de documentaire Sacro GRA uitgekozen en zal deze film voorzien van een inleiding op dinsdag 18 juni. 

De GRA (Grande Raccordo Anulare) is de ringweg van Rome, waar regisseur Gianfranco Rosi gedurende twee jaar onzichtbare werelden en mogelijke toekomstbeelden, die zich in dit gebied van constante onrust herbergen, heeft vastgelegd. 

Dinsdag 18 juni 2019 om 20:30 uur
Tickets kosten € 10,00 inclusief een drankje in de pauze. Heb je een Cinevillepas, dan betaal je € 3,00.

Klik hier voor tickets of voor meer informatie over de film.