21 mei 2019

Wisdom & Wonder Movie Talk: Microcosmos


Als onderdeel van Wisdom & Wonder Movie Talks, is de film Microcosmos éénmalig bij ons te zien op dinsdag 21 mei 2019 om 20:30 uur met inleiding van Gerlinde De Deyn.

In samenwerking met Wageningen University & Research is het programma Wisdom & Wonder Movie Talks samengesteld. Op een aantal avonden verruilen onderzoekers van de WUR de wetenschappelijke arena voor een filmzaal en worden door hen speciaal geselecteerde films of documentaires vertoond. De onderzoekers voorzien deze films van een wetenschappelijke toelichting waarin zowel de inhoud van de wetenschap als de passie hiervoor duidelijk naar voren komt. Dit doen zij op een toegankelijke wijze die elk publiek zal aanspreken.

Prof. Dr. Ir. Gerlinde De Deyn, Hoogleraar Bodembiologie, heeft de film Microcosmos uitgekozen en zal deze film voorzien van een inleiding op dinsdag 21 mei. 

Een verbluffende film over het dagelijkse leven van insecten. Lieveheersbeestjes, spinnen, rupsen, slakken; allerlei soorten insecten worden gevolgd in hun alledaagse gewoontes. Van heel dichtbij krijg je hun schoonheden en eigenaardigheden te zien. 

Dinsdag 21 mei 2019 om 20:30 uur
Tickets kosten € 10,00 inclusief een drankje in de pauze. Heb je een Cinevillepas, dan betaal je € 3,00.

Klik hier voor tickets of voor meer informatie over de film.