Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

22 apr 2021

Terras is open! Hoe werkt het ook al weer?


Het terras is weer open!
Vanaf 28 april staan we weer voor je klaar op ons terras.
We kunnen ons voorstellen dat je terrasvaardigheden wat roestig zijn, dus even antwoord op de meestgestelde vragen:

Wanneer zijn jullie geopend?
De terrassen mogen vanuit de overheid geopend zijn van 12:00 uur tot 18:00 uur. Je snapt dat wij je optimaal de gelegenheid willen geven om op ons terras neer te ploffen. Dus wij zijn elke dag geopend van 12:00 uur tot 18:00 uur.

Serveren jullie nog Wagenings Blond?
We snappen dat je deze eerste levensbehoefte gemist hebt. Dus dit blonde gestenat schenken we zeker nog. De rest van ons assortiment heeft een fijne upgrade gehad. We schenken o.a. nieuwe wijnen, verantwoorde frisdranken, veel 0.0 dranken en natuurlijk onze bekende koffies.

Werken jullie weer samen in de Molenstraat?
Ja zeker! Op ons zonnige terras bestel je zomaar de pizza’s van Sa Lolla of lekkere hapjes van Foodbar Zilvr. In het begin zijn de openingstijden van de keuken nog wat flexibel, maar dat zal snel naar full-time opening gaan.

Moet ik vooraf reserveren?
In samenwerking met de gemeente hebben we een extra groot terras neergezet. Veel ruimte en meer tafeltjes. Er is dus voldoende plek. Bij binnenkomst vragen we je om jezelf te registreren, dit kan digitaal of op papier. Hierdoor kunnen we contact met je opnemen indien nodig. Supergemakkelijk.

Kan ik voldoende afstand houden op het terras?
Ja, dat kan. Al onze tafels staan op 1,5 meter afstand. Wij zorgen dat je voorzien bent van een hapje en drankje, je hoeft dus alleen van je plaats te komen om naar het toilet of naar huis te gaan. :

Zijn jullie ook open voor films?
Op dit moment ben je meer dan welkom voor een hapje of drankje op ons terras. We verwachten dat we vanaf 26 mei weer films kunnen vertonen. Nu dus eerst genieten van de zon!

Gaan jullie nog meer doen met eten op jullie terras?
Ja zeker, deze zomer zullen we gaan samenwerken met Butifarra & Taste