Onze speciaalbieren

Behalve dat we Brand pilsener van de tap hebben, schenken we ook nog andere bieren van de tap. Bekende en minder bekende speciaalbieren uit binnen- en buitenland. 

Onze tapbieren:
Brand Pilsener
Brand Weizen
Wagenings Blond
Jopen Life's a Beach

Nieuw in ons assortiment: Stowford Press Cider
Deze medium dry 'real' cider gemaakt van enkel appels, appels en .... appels. Klik HIER voor mee info over het familiebedrijf Westons in Herefordshire, Groot-Brittannië. Real cider, ook wel hard – of craft cider genoemd, is gemaakt van minimaal 95% geperste en gefermenteerde appel. Familiebedrijf Westons gebruikt enkel de natuurlijke methode zonder de toevoeging van gist, suiker of water. De ciders worden gemaakt van lokaal geproduceerde appels waarbij gebruik wordt gemaakt van traditionele productie methoden. Real ciders hebben dus geen onnatuurlijke toevoegingen en hebben meer diepgang en geven complexere smaak impressie.

Verder hebben we nog een groot assortiment aan speciaalbieren op fles! 

Birds Brewery 
Kwaliteitsbieren met een eigenwijze twist. Overal om je heen vind je de meest prachtige vogels en de mooiste bieren, maar vaak ben je bij beide niet bewust van de echte schoonheid. Bird Brewery combineert de opzienbarende verhalen achter vogels en bier en hopen zo mensen stil te laten staan bij het bijzondere van het alledaagse. We hebben deze vier bieren in huis:

Datisandere Koekoek  Farmhouse Ale 5,6% alc.
De Rumoerige Roodborst  American Amber Ale 5,8% alc.
Fuut Fieuw  Session Pale Ale 4,6% alc.
Vink Heerlijk  Rye Indian Pale Ale 6,2% alc. 

Cinema Brewers
De Cinema Brewers zijn filmmakers én bierbrouwers die diverse filmklassiekers omtoveren tot een smaakvol bier. De brouwers laten de referenties uit de films terugkomen in de smaak. Vier toffe filmbieren in ons assortiment:

Lebowski Lager 4,5%
King Kong Tripel 8%
$5 Shake American Wheat Ale 5,5%
Brimstone Red Ale 6,5%

Brouwerij de Molen
Briljante bieren met opvallende namen. Brouwerij de Molen is een zogenaamde 'craftbeer brouwerij' en staat bekend om zijn brede en zeer gevarieerde collectie aan bieren. Bij ons zijn drie van hun 'mindblowing beer' te vinden:

Hop & Liefde  Pale  Ale-ish 4,8% alc.
Op & Top  Ale-ish 4,5% alc.
Heksen & Trollen  Saison-ish 6,1% alc.

Welk speciaalbier hebben we nog meer op fles?
Achel Trappist Bruin
Achel Trappist Blond
Westmalle Dubbel
Westmalle Tripel
Karmeliet Tripel
La Chouffe
Duvel
Vedett Extra Blond
Vedett Extra White
Brand Weizen
Brand IPA
Warsteiner Radler (2,5% alc.)
Warsteiner Radler (0% alc.)
Erdinger Malt 

Is er een speciaalbier waarvan jij denkt dat wie die ook in huis moeten hebben? Laat het ons graag weten!