Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

13 jan 2021

Update Cineville


Onze collega's van Cineville schrijven het volgende:
(klik HIER voor het originele bericht)


 

Lieve Cinevillers,

Het liefst zagen we jullie volgende week weer in de filmzalen, maar helaas. De lockdown wordt verlengd en de filmtheaters blijven dicht. (@%*#!) Het is de zoveelste dreun voor de sector.

Steun
Als Cinevillepashouder met een lopend abonnement ben je een onmisbare steun in de rug voor de filmtheaters. 90 procent van jouw bijdrage is en blijft van hen. Om jullie een idee te geven hoe waardevol alle Cineville-leden zijn en zijn geweest, geven we hieronder kort het woord aan Frank Groot en Jan de Vries van filmtheater KINO Rotterdam:

'Grote dank aan alle Cinevillers die zo trouw de filmtheaters blijven ondersteunen of tijdelijk hun pas pauzeren en zo lid kunnen blijven. Het is voor velen in de filmwereld een moeilijke periode maar dankzij jullie steun kunnen we straks de deuren weer openen en direct met heel veel mooie films. We kunnen niet wachten jullie allemaal weer te ontvangen. Hou nog even vol, check vooral Vitamine Cineville en tot snel in de zaal.'

Pauzeren
Je lidmaatschap tijdelijk pauzeren, dat kan dat natuurlijk ook. Als je nu pauzeert, betaal je niks voor de tweede helft van januari tot het moment dat de theaters weer open mogen. Zodra je weer naar de film kan wordt je lidmaatschap automatisch geheractiveerd. Het bedrag dat je al hebt betaald voor de laatste weken van januari verrekenen we op je eerstvolgende factuur. Meer weten? Klik hier.

Steun of pauze, deuren dicht of open: voor je filmverslaving zit je altijd goed op Vitamine Cineville. Je vindt er inmiddels meer dan 200 films en we zetten regelmatig nieuwe titels online.

Veel liefs en sterkte,
Cineville