VRIJHEIDSKWARTIER

Heerenstraat Theater kijkt naar de Aula

VRIJHEIDSKWARTIER START!

Je vertrouwde Heerenstraat Theater kijkt naar de toekomst en ziet zichzelf wel zitten in een spiksplinter-vernieuwde Aula. 

Benieuwd naar de plannen van het Vrijheidskwartier? Kijk op www.vrijheidskwartier.nl of volg ons op Facebook of Instagram en je blijft helemaal bij.


VRIJHEIDSKWARTIER CULTUUR

Warm je alvast aan het nieuwe culturele aanbod dat mogelijk wordt aan het Vrijheidskwartier en in de verbouwde Aula. 

Luister bijvoorbeeld nu al naar de podcast Het Vrijheidskwartiertje van Hein van Beek en Vincent Bijlo, over vrijheid in een tijd waarin die van veel kanten onder druk staat. Met gasten als luitenant-generaal Frank van Sprang, lokale kunstenaar Robbert Kamphuis of minister Franc Weerwind. 


VRIJHEIDSKWARTIER PLANNEN

Schrijf je op www.vrijheidskwartier.nl in voor onze nieuwsbrief en mis niets van de plannen voor het Vrijheidskwartier. Het gebied achter Hotel de Wereld en de Aula wordt omgebouwd tot een nieuwe culturele hub voor het Wageningen van morgen. #spiceupthistown


VRIJHEIDSKWARTIER INLOOP

Wil je met eigen ogen zien wat de plannen zijn voor de Aula en het gebied daaromheen, of heb je vragen? Loop gerust binnen op elke eerste maandag van de maand van 11:00 tot 12:00 uur. Ik verklap nu al: er gebeuren mooie dingen!