01 jun 2020

We gaan weer open!


Lieve bezoekers,

Vanaf 1 juni vertonen we weer films en schenken een glas. En dat doen we met heel veel plezier én met een goed gevoel. Ons doel was, is en blijft; mensen een fijne avond uit bezorgen. En dat blijven we dan ook doen. We hebben alle stappen van een (film)bezoek onder de loep genomen en we hebben advies ingewonnen bij collega’s, brancheverenigingen en instanties. Daarnaast hebben we onze bezoekers bevraagd.

Onze conclusie van deze zoektocht is dat naar de film gaan nog steeds leuk is, én dat we dit ook verantwoord kunnen doen. Wij zorgen ervoor dat het duidelijk is wat wij daar aan doen én hoe jij ons daarbij kan helpen. Samen zorgen we dan voor een fijne avond uit. Nu al overtuigd? Dan wensen we je een fijne voorstelling!

Maar we snappen ook heel goed dat een filmbezoek nu vragen oproept. We snappen ook dat sommige bezoekers meer willen weten. De belangrijkste maatregelen die we genomen hebben vind je op deze pagina. Mocht je desondanks nog vragen hebben bel, e-mail of loop even binnen. Het kan weer!

Met vriendelijke groeten,

Team Heerenstraat Theater