07 apr 2020

We zijn gesloten


Beste bezoekers,

in overeenstemming met de nieuwe en uitgebreide voorzorgsmaatregelen van de overheid en RIVM omtrent het coronavirus, annuleren we voorlopig alle voorstellingen. Op basis van de huidige berichtgeving blijven we in ieder geval gesloten t/m 28 april.

Als vanzelf retourneren we alle verkochte tickets voor deze periode. Heb je deze tickets online gekocht? Dan hoef je geen actie te ondernemen. Heb je de tickets aan de kassa gekocht? Stuur dan alsjeblieft een e-mail aan info ‘at’ heerenstraattheater.nl.

Heb je een Cinevillepas en wil je weten of er een compensatieregeling getroffen wordt, houd dan de website van Cineville in de gaten voor alle updates omtrent dit onderwerp. Alle lopende abonnementen worden in ieder geval gepauzeerd. Zolang je in april geen gebruik kan maken van je pas, hoef je niets te betalen.

We zullen je de aankomende tijd op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen. Dit doen we dan natuurlijk via onze sociale media, website en nieuwsbrieven.

Voor nu rest ons niets anders dan iedereen veel sterkte te wensen. Het zijn voor iedereen roerige tijden. Hopelijk tot snel en in goede gezondheid,

Team Heerenstraat Theater