Het startpunt voor iedere bezoeker van Wageningen

Wageningen heeft een rijke geschiedenis. Zowel als City of Life Sciences als Stad der Bevrijding. Er is echter nog geen plek waar toeristen of zakelijke gasten die historie kunnen leren kennen in één overzicht.

The Wageningen Xperience wordt een 30-minuten durende film over de historie van Wageningen. Van IJstijd tot nu, die elk moment bekeken kan worden in het Klein Auditorium. Juist op die plek die zo’n belangrijke rol speelde tijdens de capitulatie. De Wageningen Xperience wordt het perfecte startpunt voor bezoekers die zich willen laten informeren over Wageningse historie en overige bezienswaardigheden in en rond de stad. Hieronder een klein voorproefje van hoe dat eruit komt te zien. 

Jukebox Cinema
's Avonds gebruiken we het Klein Auditorium als private screeningzaal. 12 meer dan comfortabele stoelen waar je samen met je vrienden, familie, huisgenoten, clubgenoten of lotgenoten ;) kan kijken naar die ene film die je nog een keer wilt zien op het grote scherm. Via onze online film jukebox kan iedereen dit zelf regelen. Ook heel interessant voor buitenlandse studenten, zo kunnen we films vertonen die in Nederland niet regulier worden uitgebracht. 

Meer info Aula 2.0