Naast onze films en activiteiten zijn wij ook een zeer geschikte locatie voor vergaderingen, lezingen, workshops en feestelijke gelegenheden. In hartje Wageningen vind je ons moderne en veelzijdige filmtheater. We beschikken over 3 multifunctionele zalen en een architectonisch hoogstaand Theatercafé met twee bars, een zonneterras en indien gewenst verschillende ruimtes. Hierdoor is het al mogelijk om een eigen bijeenkomst te organiseren vanaf 20 personen.
Meer informatie over Horeca of Catering.

 

Zaalhuur:
Naast ons Theatercafé beschikken we over drie moderne filmzalen. De state-of-the-art projectie- en geluidsapparatuur biedt tal van mogelijkheden voor presentaties en lezingen. Alle drie de zalen zijn voorzien van comfortabele bioscoopstoelen.
Meer informatie Zaalhuur...

 

Film op maat:
Wat veel mensen niet weten is dat het ook mogelijk is om zelf een filmvertoning te organiseren. Je kunt kiezen voor die ene favoriete film ooit of voor een film uit ons programma. We denken graag met je mee hierover. Afhankelijk van de film en tijdstip is dit goedkoper dan een gewoon filmticket.
Meer informatie Film op maat...

 

exclusieve rode loper première:

Op zoek naar een locatie voor een avondje uit met je personeel en/of relaties? Samen met je collega's naar de nieuwste film, of juist die klassieker uit de jaren 70? In combinatie met een buffet? Lees verder...


 

Volg ons