Filmmiddag georganiseerd door en voor de senioren uit Wageningen en omgeving

Donderdag 21 maart om 14:00 uur - If Beale Street Could Talk

Elke derde donderdag van de maand (tenzij anders wordt aangegeven) wordt er een filmmiddag door het Platform Wageningse Ouderen in het Heerenstraat Theater georganiseerd. 

Op donderdagmiddag 21 maart is de volgende PWO filmmiddag. Dit keer kunt u genieten van If Beale Street Could Talk.

Filminhoud
If Beale Street Could Talk speelt zich af in het begin van de jaren 70 in Harlem, New York en vertelt het tijdloze en ontroerende verhaal over de liefde tussen Clementine ‘Tish’ Rivers (Kiki Layne) en Alonzo ‘Fonny’ Hunt (Stephan James). Na een jarenlange vriendschap durven zij op 19 en 20 jarige leeftijd toe te geven aan hun liefde voor elkaar en dromen zij van een toekomst samen. Alles loopt voorspoedig, totdat Fonny valselijk wordt beschuldigd van een verkrachting en hij in de gevangenis belandt. Tish ontdekt dat ze zwanger is en samen met de volledige steun van haar familie doet zij er alles aan om de onschuld van Fonny te bewijzen. Tish voelt zich machteloos maar ondanks alles houdt zij hoop en vertrouwt zij op de liefde tussen haar en Fonny.

Tickets kosten € 7,75 per persoon inclusief een kopje koffie of thee en een plak cake in de pauze. Klik hier voor tickets

maandag 15:00 uur
dinsdag 15:00 uur
woensdag 14:00 uur
donderdag 15:00 uur (1e & 3e donderdag open om 13:00 uur)
vrijdag 15:00 uur
zaterdag 12:00 uur
zondag 12:00 uur