Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

Prijzen
(ontvang € 1,- korting per ticket bij online aankoop)

Standaard ticket volwassenen € 11,50*
Standaard ticket kinderen t/m 11 jaar € 7,50
   
10-rittenkaart € 80,-
Heerenstraat Theater Cadeaubon € 12,50


Kortingen
(geldig van zondagavond tot en met donderdagavond op reguliere filmvertoningen)

65+ € 1,-
Studenten € 2,-
Scholieren 12 t/m 17 jaar € 2,-
CJP pas € 2,-


Toeslagen

3D € 1,-

 

*de ticketprijs voor de matineevoorstellingen van maandag t/m vrijdag tot 17.30 uur en de ochtendvoorstellingen op zaterdag en zondag is € 9,50 met uitzondering van schoolvakanties.Cineville

Onbeperkt naar de film voor € 21,- per maand. Onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 17,50. De Cinevillepas koop je voor minimaal vier maanden en geeft je vandaag nog toegang tot de film!

Met een Cinevillepas kun je direct kaartjes kopen via onze site, deze kun je vervolgens ophalen tot uiterlijk 5 minuten voor aanvang van de voorstelling. Kijk voor meer informatie en het bestellen van de pas op: cineville.nl. Let op: de (tijdelijke) Cinevillepas kan niet aan onze kassa gekocht worden.

10-rittenkaart

Voor € 80,- kun je bij de kassa een 10-rittenkaart kopen. Met deze pas kun je 10 keer een film bezoeken met vrienden of familie tegen een zeer aantrekkelijke prijs! Let op: je kunt tot maximaal 2 ritten per bezoek gebruiken. Hiermee kun je ook reserveren via onze site.

Heerenstraat Theater Cadeaubon

Voor slechts € 12,50 een complete avond (of middag) uit! Met deze cadeaubon kan je naar al onze reguliere filmvoorstellingen inclusief een drankje vooraf, in de pauze of na de film. Leuk om cadeau te geven. De bon is te te koop bij de kassa en je kunt hiermee ook reserveren via onze site.

Nationale Bioscoopbon

Naast onze eigen cadeaubon verkopen en accepteren we de Nationale Bioscoopbon. Deze kan je ook gebruiken voor de betaling van je online tickets.