Prijzen

 

Standaard ticket volwassenen 12,5
Standaard ticket familiefilms kinderen t/m 11 jaar 7,5
Standaard ticket familiefilms vanaf 12 jaar 11
Sneak Preview 9
10-rittenkaart 90
Heerenstraat Theater Cadeaubon 13,5


Kortingen
Geldig van zondagavond t/m donderdagavond op reguliere filmvertoningen

65+ -1
Studenten- -2
Scholieren 12 t/m 17 jaar -2
CJP pas -2


Toeslagen

Weekeinde (vrijdagavond tot en met zondagmiddag) 1
3D 1,5
Lange film (meer dan 150 minuten) 1

 Cineville
Onbeperkt naar de film voor € 22,50 per maand. Onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 18,50. De Cinevillepas koop je voor minimaal vier maanden en geeft je vandaag nog toegang tot de film!

Met een Cinevillepas kun je direct kaartjes kopen via onze site, deze kun je vervolgens ophalen tot uiterlijk 5 minuten voor aanvang van de voorstelling. Kijk voor meer informatie en het bestellen van de pas op: cineville.nl. Let op: de (tijdelijke) Cinevillepas kan niet aan onze kassa gekocht worden.

10-rittenkaart
Wil je regelmatig naar de film? Dan is een 10-rittenkaart een goed idee. Voor € 90,- mag je 10 keer naar de film. Per bezoek mag je één persoon meenemen met jouw rittenkaart. 

Heerenstraat Theater Cadeaubon
Ben je op zoek naar een leuk cadeau? Voor slechts € 13,50 geef je iemand een complete avond (of middag) uit. Met de Heerenstraat Theater Cadeaubon kan iemand naar al onze reguliere filmvoorstellingen inclusief een drankje vooraf, in de pauze of na de film. Leuk om cadeau te geven. De bon is te te koop en te verzilveren bij de kassa. 

Nationale Bioscoopbon
Naast onze eigen cadeaubon verkopen en accepteren we de Nationale Bioscoopbon. Deze kan je ook gebruiken voor de betaling van je tickets. Zowel aan de kassa als online.